Als je op zoek bent naar een stijlvolle manier voor het opslaan van je flessen drank, dan is een barglobe een goede optie. Een barglobe kan je goed gebruiken als een minibar. Dankzij het unieke en klassieke design van deze minibars met ingebouwde globes is het een echte eyecatcher in je huiskamer.

 

Zo’n vintage globe bar is dus een echte aanwinst voor je interieur. Ze geven dankzij de warme kleuren een prachtige vintage look. Dankzij de globe die vaak nog open kan heb je voldoende opslag voor je favoriete flessen en je mooiste set whiskyglazen. Zo kan je voor jezelf of je gasten altijd in stijl een drankje inschenken.

 

Verschillende barglobes

 

Er zijn twee verschillende soorten barglobes. Je hebt barglobes die je kunt gebruiken als tafelmodel en je hebt volledige minibars met een ingebouwde globe. Als je voor een volledige globe bar kiest dan kan je ook nog flessen drank kwijt in het rek onder de globe.

Als je voor een tafelmodel kiest, dan kan je alleen een aantal flessen en een setje glazen kwijt in de globe zelf. Er zijn ook nog twee verschillende soorten tafelmodel barglobes. Over het algemeen zit de opening van de wereldbol horizontaal, maar soms gaat hij ook verticaal open.

 

Stijl je barglobe

 

Een volledige wereldbol bar is best een groot object. Dus als je bang bent dat het niet bij je interieur past, maak je geen zorgen. Het klassieke en vintage uiterlijk van een barglobe past vrijwel bij alle stijlen. Of je nu een landelijk of industrieel design hebt.

Je kunt de vintage stijl van een barglobe natuurlijk ook terug laten komen in andere accessoires. Kleed het geheel aan met een ouderwetse wereldkaart, antieke kandelaars en een chesterfield bank.

Als je je barglobe een luxe uitstraling wilt geven, kan je gebruik maken van een kristallen whiskyglazen set. Vul dit aan met een mooie ijsbak en het plaatje is compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *