Al vele jaren lang worden pennen en potloden door veel mensen gebruikt. Je kunt er even snel wat mee opschrijven, maar je kunt ook er ook bepaalde formulieren mee invullen. Veel mensen denken dat pennen bijna niet meer worden gebruikt omdat veel mensen een computer gebruiken voor allerlei dingen, maar pennen en potloden worden wel degelijk nog gebruikt. Heel veel mensen vinden het nog altijd fijn om wat op papier te schrijven. Het zijn wel voornamelijk oudere mensen die een pen veel gebruiken. Een voorbeeld waarom ouderen nog een pen of potlood gebruiken is: ze verzenden bijvoorbeeld een kaartje en willen hier wat opschrijven dit vinden ze veel persoonlijker. Je hebt verschillende soorten pennen zoals balpennen en vulpennen. De balpen is de meest gebruikte pen. Een vulpen is een pen waar kleine inktpatroontjes inzetten, deze zijn makkelijker te vervangen als ze leeg zijn.

Aanstekers

Iedereen weet wat een aansteker is, want je zult er vast zelf ook wel in huis hebben. De meeste mensen gebruiken een aansteker voor het aansteken van een sigaret, je ziet wel dat dit steeds minder wordt omdat steeds meer mensen stoppen met roken. Ook stappen sommige mensen over op een e-sigaret daarvoor heb je geen aansteker meer voor nodig. Je kan het ook voor allerlei andere zaken in huis gebruiken, zoals bij het aansteken van het gasfornuis, kaarsen of de barbecue. Ook worden aanstekers vaak gebruikt als promotiemateriaal. De aanstekers worden dan bedrukt met bedrijfslogo’s of andere zaken. Het is een relatief goedkope manier om een bepaald iets te promoten.

Pennen bedrukken

Zoals als eerder in deze blog te lezen is worden pennen nog altijd veel gebruikt. Daarom is het een leuk item om weg te geven. Maar als een bedrijf een pen weggeeft zie je meestal dat de pen bedrukt is. Je kunt een pen voor zakelijke doeleinden gebruiken maar je kunt het ook heel persoonlijk maken. De meest voorkomende bedrukkingen zijn bedrijfslogo’s of bedrijfsnamen. Het is een leuk promotiemateriaal om bijvoorbeeld je naamsbekendheid te vergroten. Ook zie je vaak dat je bij bedrijven een kladblok met een pen krijgt, zodat je noties kan maken. Meestal mag je na de tijd de pen en het notieblok meeneem naar huis. Ook zie je vaak dat bij bijvoorbeeld een reclame caravan promotiematerialen worden weggegeven, dit zijn meestal pennen, potloden of aanstekers. Hiervoor wordt gekozen omdat het niet al te duur is en veel mensen er ook nog eens wat aan hebben.

Bron: De Pennenboer.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *