Droomauto

Op zoek naar een auto waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over de kosten en waar je ook nog eens snel over kunt beschikken? Dan is occasion private lease daarop het antwoord. Een gebruikte auto voor een vast maandbedrag, zonder verrassingen achteraf.

Bynco biedt occasions aan die eerder teruggekomen zijn bij de leasemaatschappij en nu  beschikbaar zijn voor jou. Het enige dat je, buiten een vast bedrag per maand, betaald, zijn brandstofkosten. Dus geen extra kosten voor bijvoorbeeld de APK of de verzekering, maar lekker genieten van de auto waar je altijd van gedroomd hebt.

Waarom kiezen voor occasion private lease?

Nu kun je je natuurlijk afvragen; wat is dan het voordeel van occasion private lease? Dat is als volgt:

  • Snel kunnen beschikken over je auto
  • Niet de kosten van een nieuwe auto
  • Geen verrassingen van extra onkosten
  • Steeds groter wordend aanbod

Bij de keuze voor occasion private lease heb je als voordeel dat de auto snel beschikbaar is. In tegenstelling tot het leasen van een nieuwe auto, waarbij de levertijd op kan lopen tot enkele maanden. In het geval van occasion private lease zijn de auto’s soms al ingekocht door de leasemaatschappij en voorzien van een Nederlands kenteken. Of ze komen uit de zakelijke lease en zijn dus ook al in Nederland. Hoe dan ook, je kunt er snel mee op weg.

Geen verrassingen van extra onkosten

De kosten die bij occasion private lease gedekt worden zijn:

  • APK
  • Onderhoudskosten
  • Reparaties
  • Verzekering
  • Wegenbelasting

Het enige dat jij dus nog hoeft te doen is tanken en rijden in jouw droomauto voor een vast bedrag per maand dus.

Steeds groter wordend aanbod

Er komen steeds meer auto’s beschikbaar voor occasion private lease. Hierdoor is er dus keuze genoeg voor iedereen. De auto die je altijd al graag wilde rijden is ineens binnen handbereik! Een grote gezinswagen, of juist een compacte auto voor het drukke verkeer in de stad? Of altijd al gedroomd van die ene auto in het blauw? Het ligt nu allemaal binnen de mogelijkheden. Kijk snel op onze site Bynco.com en rijd binnenkort heerlijk rond in de auto die je altijd al wilde hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *