De korte mouw overhemden van Overhemden.com zijn stuk voor stuk vrolijke en bovenal mooie overhemden. Door de diversiteit aan kleur, model en design zijn ze allemaal leuk. We weten zeker dat er ook voor jou een aantal overhemden met korte mouw tussen zitten die jij mooi vindt. Deze overhemden zijn namelijk geschikt voor elke man. Ze zijn verkrijgbaar in alle maten, verschillende pasvormen en bijna elke kleur. De meest populair korte mouw overhemden zijn toch wel de Italiaanse modellen.

Italiaanse korte mouw overhemden

De Italiaanse korte mouw overhemden zijn bij Overhemden.com het meest populair onder de klanten. Dit komt omdat deze overhemden zich daadwerkelijk onderscheiden van andere overhemd soorten. De pasvorm is sterk getailleerd en mooi uitgesneden. Hierdoor ontstaat een stoere look die perfect past bij de korte mouwen. Het is leuk om de overhemden bijvoorbeeld te dragen op een stoere spijkerbroek of een flitsende korte  broek. Je kun de korte mouw overhemden aan zonder daar een T-shirt onder te dragen, lekker luchtig dus. Ook hoeven de bovenste knoopjes dan niet dicht. Je kunt er zelfs voor kiezen om het overhemd geheel open te dragen, dan is een onder T-shirt uiteraard wel gewenst. De Italiaanse overhemden zijn te herkennen aan de opvallende designs, de hoge boorden en de fantastische dessins. Er zijn bij de productie fijne stoffen gebruikt en de overhemden zijn meestal dubbel getwijnd of op z’n Italiaans Doppio Ritorto. Daarbij zijn alle overhemden gemaakt met oog voor detail.

 

Bepaal de juiste maat en schaf zo’n lekker zomers overhemd aan!

Je hoeft je dus niet af te vragen of Overhemden.com de korte mouw overhemden in jouw maat heeft, de vraag is wel, welke maat heb je? Dit kun je eenvoudig bekijken door de maattabel op de website te gebruiken. Het enige wat je nodig hebt is een meetlint. Weet je welke maat je hebt, vul die dan in bij de filters en zie meteen uit welke enorme hoeveelheid overhemden jij een keus kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *