Perfecte pasvorm

Slim fit, regular fit, modern fit, afkortingen die je geregeld tegenkomt wanneer je op zoek gaat naar een passend overhemd. Welke maat past het best bij jou en waarom? Hieronder nemen we alle pasvormen onder de loep en kun jij straks gemakkelijk beslissen wat voor jou het ideale overhemd is.

Slim fit overhemd

Slim fit is een overhemd dat licht getailleerd is en daardoor wat strakker aansluit op het lichaam. Slim fit overhemden, letterlijk vertaald betekent Slim fit, Slanke Pasvorm. Deze overhemden zijn vooral geschikt voor de wat slankere en langere mannen. Wanneer zij een standaard overhemd dragen, hebben ze vaak last van teveel ruimte. Voordelen van een Slim fit overhemd zijn het fijne draagcomfort en de goede bewegingsruimte. De borstpartij van een Slim fit overhemd is beduidend breder dan de taille. Daarnaast zijn ook de mouwen iets getailleerd. De overhemden van mouwlengte7 hebben bovendien extra lange mouwen zodat de manchet niet opkruipt als je de armen strekt.

Regular fit overhemd

Regular fit is eigenlijk de uitdrukking voor een recht model overhemd. Deze pasvorm is geschikt voor mannen die niet houden van taillering. Mannen die wat breder of groter zijn dan de gemiddelde man hebben al snel last van te weinig bewegingsruimte bij een Slim fit model. Voor hen is het regular fit overhemd het meest geschikt. Lekker ruimzittend om het lichaam. Mouwlengte7 heeft uiteraard ook een uitgebreid assortiment regular fit overhemden in vele designs en kleuren.

Modern fit overhemd

Modern fit overhemden hebben ook een lichte taillering maar minder dan de Slim fit modellen. Voor mannen met een gemiddelde breedte is dit een heerlijk shirt om te dragen. Iets strakker op het lichaam maar toch voldoende bewegingsruimte. Een modern fit overhemd past eigenlijk elke man. Vooral bij mannen tussen de 25 en 65 jaar is dit soort overhemd heel populair door zijn traditionele en moderne look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *