De zomer is voor veel mensen het moment om weer te gaan klussen in je eigen huis. Een nieuwe badkamer, een renovatie van je keuken, inrichten met nieuwe meubels of gewoon een grote schoonmaak. De zomer is daar het ideale moment voor. Ook het kiezen voor een nieuwe vloer in je huis iets wat veel in de zomer gedaan wordt. Ben je na een aantal jaar uitgekeken op je bestaande vloer en wil je een nieuwe, frisse look in je huis aanbrengen? Dan is een nieuwe vloer misschien wel dé manier voor jou. Er zijn verschillende soorten vloeren in huis die jouw huis een hele nieuwe look kunnen geven. Wij lichten er twee voor je uit.

Gietvloer

Een gietvloer is een vloer die enorm in opkomst is. Het is een vloer met strakke lijnen die prima past in verschillende soorten interieurstijlen. Gietvloeren zijn vandaag de dag in verschillende kleuren en maten te verkrijgen, waardoor het goed past in allerlei soorten huiskamers. Bovendien is een gietvloer zeer praktisch. Omdat deze vloersoort geen naden en randen heeft, kan vuil zich bijna niet hechten aan de vloer. Een gietvloer is niet gemakkelijk zelf aan te leggen, en daarom wordt geadviseerd om een vloerenspecialist te laten komen die de vloer kan aanleggen.

Laminaatvloer

Laminaat is een materiaal dat al jaren in veel huizen te vinden is als vloersoort. Grote voordelen van laminaatvloeren zijn het praktische gemak om het zelf te leggen en de uitgebreide keuzes die je hebt. Zonder dat je een professional bent op het gebied van klussen, kun je toch zelf de vloer leggen. Daarnaast zijn laminaatvloeren in vele soorten, kleuren en prijsklassen beschikbaar. Dus wat je voorkeur ook heeft en wat je budget ook is, een laminaatvloer kun je altijd goed kwijt in jouw huis, om zo een nieuwe look te geven aan je kamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *