allemaalleuk.nl

De herfst heeft zijn intrede gedaan en je zomerkleding kan weer achterin de kast verdwijnen. Regenachtige avonden en harde wind kunnen er ook voor zorgen dat je tuin of terras niet helemaal herfst proof is. Zo zijn er een aantal zaken waar je rekening mee wilt houden om ervoor te zorgen dat je huis en tuin klaar zijn voor de komende maanden. In deze blog geven we een aantal handige tips mee om ervoor te zorgen dat je kledingkast en tuin herfstklaar zijn, zodat je met meer rust in je hoofd de herfst doorkomt.

Tip 1: Richt je kledingkast anders in

Korte broeken en mouwloze tops houden jou dit seizoen niet lekker warm. Het is tijd om je stapel t-shirts en rokjes te vervangen met warme truien en lange broeken. Voordat je gelijk een heleboel kleren de kliko in gooit, vraag jezelf eerst af je het echt nooit meer wilt aantrekken. Doe het kledingstuk aan om te kijken of het nog goed past en lekker zit. Is dit niet het geval, gooi het dan weg, of sla het ergens anders op. Vind je het zonde om je kleding weg te gooien, maar heb je er geen plek meer voor? Je kunt er ook voor kiezen om je kleding te doneren aan het goede doel.

Tip 2: Sla je spullen ergens anders op

Wellicht heb je een heleboel mooie tuinmeubels, maar geen grote schuur of andere opbergplek om je spullen voor de komende tijd op te kunnen slaan. Je wilt dat jouw loungeset ook volgend jaar zomer nog netjes zijn. Een oplossing is het tijdelijk opslaan van jouw spullen in een containerbox. Er zijn verschillende bedrijven die tegen een laag maandelijks tarief je gehele inboedel of slechts een aantal meubeltjes kan opslaan. Deze ruimtes worden het hele jaar door goed schoon gehouden.

Heb jij nog tips? Laat het weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *