In verschillende soorten en maten

Tassen kun je niet genoeg hebben. We gebruiken ze dagelijks voor van alles en nog wat. Tassen zijn er in verschillende soorten en maten en vooral voor verschillende doeleinden. Iedereen kent de boodschappentas. Een losse flodder van de vorige keer of de welbekende jute boodschappentas waar precies genoeg in kan zodat je het nog net kan dragen. Enfin, u begrijpt; een tas moet functioneel zijn. Zo ook met leren tassen dames!

Functioneel, en stijlvol

Vrouwen hebben vaak veel tassen in de categorie functioneel en stijlvol. Maar zit er ook een leren tas dames, bij? Als vrouw heb je aan één tas niet genoeg. Vrouwen willen natuurlijk graag kunnen kiezen bij welke outfit en voor welke gelegenheid vooral, de tas moet passen. Moet het functioneel zijn vooral of alleen mooi staan. Of eigenlijk allebei. Wat moet erin naast sleutels, lippenstift en een haarborstel?

Leren tassen heren

Ook voor de man natuurlijk. Met een leren tas heren, kom je voor de dag. Vooral nu in deze tijd waarin we met zoveel flexwerk te maken hebben en we onze levens, pardon laptops, overal mee naar toe nemen. Daar moet toch een goede maar ook mooie tas omheen ter bescherming. Zonder tas kunnen we haast niet werken. Tassen bieden veel bescherming, zeker leren tassen en ze zijn gelukkig vaak heel praktisch. Verschillende vakken in verschillende groottes. Een vakje voor onze mobiel is niet meer weg te denken tegenwoordig. Een vak voor pennen, koffiebekers en een beschermvak voor laptop of tablet. Maar het oog wil ook wat. En natuurlijk telt dat niet alleen voor vrouwen. Mannen, het moet er ook mooi uitzien, nietwaar? Een mooie leren tas kan iets zeggen over je status, achtergrond. Waar kom je vandaan? En vooral gaat een leren tas lang mee. Vinden zowel dames als heren. En terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *