Scooters zijn een bekend onderdeel van het straatbeeld sinds de jaren 60 en 70. Het aantal scooters op de Nederlandse wegen neemt nog elk jaar in aantal toe. Een van de nadelen hiervan, is dat het ook steeds gevaarlijker op de weg wordt en je ervoor moet zorgen dat je zo goed mogelijk beschermd de weg op gaat. Een voordeel, is dat door de toenemende vraag aan scooters en accessoires ook het aanbod steeds verder verbetert. Een helm is een belangrijk middel waarmee je jezelf kan beschermen en zelfs je leven mee kan redden. De helmen van nu zijn van een steeds betere kwaliteit. Het is dan ook niet verrassend dat er steeds meer op de looks en uitstraling wordt geconcurreerd en je hebt dan ook ontelbare keuzes. Ben jij op zoek naar een witte sportieve helm met een retro uitstraling? Dan is deze Witte Lem Sport jethelm in maat S een zeer goede keuze.

Ideale helm passend bij elke retro scooter

Een van de meest populaire type scooters die we tegenwoordig zien, zijn de vintage en retro scooters. Bij deze scooters is de uitstraling erg belangrijk en het is dan ook zaak om een bijpassende helm aan te schaffen. Deze jethelm van Lem past perfect bij de licht gekleurde retro scooters, zoals witte en lichtblauwe vintage modellen. De helm is volledig glanzend wit zonder patroon of beprinting erop en is verder afgewerkt met een bruine leren rand die de helm er retro uit laat zien. Ook het vizier heeft een retro ontwerp en is wat donkerder gekleurd, wat bescherming biedt tegen de zon en ook zorgt voor een stoere look wanneer het vizier uitgeklapt is.

Voordelen met betrekking tot het comfort en de gebruiksvriendelijkheid

Naast de mooie uitstraling van deze helm zijn er nog een aantal voordelen met betrekking tot het comfort en de gebruiksvriendelijkheid die deze helm nog interessanter maken. De helm is erg licht in gewicht en is van een compact formaat, hierdoor is de helm zeer makkelijk mee te dragen en past deze ook vrijwel altijd in de buddy. Door het lichte gewicht voel je de helm nauwelijks tijdens het rijden. De zachte en dikke binnenvoering zorgt ervoor dat de helm prettig zit en dat deze stabiel op het hoofd blijft zitten. Het zonnevizier zorgt daarnaast niet alleen voor een coole look, maar biedt ook bescherming aan het gezicht en beschermt de ogen tegen de zon en de regen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *